Frutorga D.O.O. poštuje Vašu privatnost. Kolačiće koristimo u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva. Korišćenjem sajta slažete se sa Politika privatnosti.

Frutorga

Uzgajamo samo organsko

Priroda u fokusu

Primarna organska proizvodnja naše firme je upravo u skladu i u harmoniji sa prirodom i njenim očuvanjem, kao i strogo kontrolisanom, edukovanom i zatvorenom kooperantskom mrežom koja ispunjava sve standarde BIO proizvodnje, a sve u cilju dobijanja zdrave i sertifikovane organske hrane.

organska jagoda organska šljiva bio hrana bio hrana organske višnje bio hrana bio hrana organsko voće
neprskano voće i povrće organska jabuka organska višnja neprskano voće i povrće organska jagoda neprskano voće i povrće

Frutorga

O nama

Kvalitet je naš primarni cilj

"Frutorga" D.O.O. je osnovana 2015. godine kao rezultat dugogodišnje proizvodnje organskog voća na našoj porodičnoj farmi. Naša misija se od prvog dana bazirala na proizvodnji i preradi organskog sušenog i smrznutog voća koje će svojim kvalitetom i ukusom naći svoje mesto širom sveta.

1Berba i selekcija

Pažljivom i strogo kontrolisanom berbom sve naše plodove biramo i selektujemo kako bi iz njih izvukli ono najbolje, jer je upravo to čemu naša firma pridaje najveći značaj - zreli i zdravi plodovi organskog porekla.

neprskano voće i povrće
organsko voće

2Zamrzavanje ili sušenje

Naša prerada voća u obliku zamrzavanja i sušenja odvija se u najsavremenijim uslovima prerade, ispunjavajuči sve standarde bezbednosti hrane neophodne za najbolji kvalitet naših proizvoda.

3Pakovanje

Poslednji ali ne i najmanje važan korak se ogleda upravo u pakovanju naših proizvoda u skladu sa potrebama kupaca, a sve u cilju obostranog zadovoljstva.

dostava organske hrane
termometar ikonica

Idealni klimatski uslovi

sunce ikonica

Stroga kontrola

kvalitet ikonica

100% organsko

Organski

Proizvodi

Sušeno i smrznuto voće

neprskano voće i povrće

Svoje dugogodišnje znanje preneli smo u kooperantsku mrežu poljoprivrednih proizvođača, koju je naš stručni tim pažljivo odabrao i edukovao u skladu sa svim organskim standardima.

Naša

Galerija

Harmonija sa prirodom

organska hrana online bio pijaca organski proizvodi

Kontakt

Frutorga

Kontaktirajte nas

Adresa: Novo Selo, 18400 Prokuplje, Srbija

Telefon: +381645851298; +381654135810; +38127340029

Email: frutorga@gmail.com